Навіщо приховувала цілий місяць? Мережа обговорює нову заяву Савченко
Категорія
Події
Дата публікації

Навіщо приховувала цілий місяць? Мережа обговорює нову заяву Савченко

Навіщо приховувала цілий місяць? Мережа обговорює нову заяву Савченко
Джерело:  online.ua

У мережі не перестають  обговорювати заяву нардепа Надії Савченко про списки полонених і зниклих українців, які їй нібито передали ватажки ДНР і ЛНР Ігор Плотницький і Олександр Захарченко в ході зустрічі в Мінську.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter і Facebook.


Відзначимо, що в мережі виступили за позбавлення Савченко мандата, відправлення її назад в Росію, і навіть припустили, що з часом вона зможе виграти парламентські вибори в складі "Єдиної Росії".


Читайте також: В Україні Савченко назвали кремлівським клоунским кошмаром


Російський драматург, публіцист і блогер Володимир Голишев написав: "Запитайте Надю: навіщо вона ЦІЛИЙ МІСЯЦЬ приховувала "списки полонених", нібито отримані нею від Захарченко та Плотницького? І продовжує приховувати..."



Політтехнолог Олексій Голобуцький в контексті того, що  в СБУ пообіцяли провести роз'яснювальну роботу з Савченко, зазначив: "Їй пояснювати марно. Її треба вже позбавляти депутатського статусу і на деякий час ізолювати від суспільства...".


Людмила Вовк: "Повернути назад в Росію".



Анатолій Христенко: "Поясніть, якого хрону їй потрібно було бути присутньою в Пекіні на конференції по чорній трансплантації? Вона що, фахівець в цій області? Хто фінансує їй ці поїздки?"


Iouri Loutsenko: "Я вже кілька місяців пропоную, щоб Раді проголосувати за огляд Гаді у клінічного психіатра".


РадіоБабай: "У Савченко згодом є всі шанси виграти парламентські вибори. У складі Єдиної Росії".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  блогер-кримнашіст Олександр Горний похвалив Надію Савченко за її інтерв'ю російській радіостанції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?