Страшна загибель бійця АТО в Києві: стали відомі нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Страшна загибель бійця АТО в Києві: стали відомі нові подробиці

Страшна загибель бійця АТО в Києві: стали відомі нові подробиці
Джерело:  ТСН

Родичка  бійця АТО Володимира Томіліна, якого вранці 7 січня у населеному пункті Кучаків Київської області на смерть загризли собаки, розповіла подробиці трагедії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.
Родичка загиблого Оксана Медін розповіла, що Томілін півтора року прослужив в АТО і повернувся з фронту неушкодженим. Чоловік працював охоронцем, на Різдво приїхав до мами, а вранці повинен був бути на роботі в Києві. На думку жінки, він помер від больового шоку.
Читайте також: Українців розбурхала історія з загибеллю бійця АТО: опубліковані фото
"Він від больового шоку, напевно, помер, тому що у нього на руках повигризали м'ясо, одні кістки залишилися", - сказала Медін, яка виявилася свідком трагедії.
"Він лежить бідний - дві собаки з одного боку, дві - з іншого. Вони піднімають його і - об землю", - згадує родичка загиблого.
Відзначається, що власник собак, 80-річний дідусь, просто не замкнув хвіртку. Сусіди розповідають, що господарі тварин годували їх мішком кісток раз на тиждень. У селі також розповіли, що ці вівчарки вже четвертий раз за рік напали на людей.
Як повідомляв ONLINE.UA,  3 січня помер військовослужбовець полку МВС "Київ" Микола Войтов з позивним "Ребе".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?