УПЦ Московського патріархату в Криму помолилася за військових Путіна
Категорія
Події
Дата публікації

УПЦ Московського патріархату в Криму помолилася за військових Путіна

УПЦ Московського патріархату в Криму помолилася за військових Путіна
Джерело:  Крим.Реалії

В окупованому Севастополі 7 січня, з нагоди Різдва Христового, священики храмів Української православної церкви Московського патріархату помолилися за збереження влади Росії і російських військових.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Крим.Реалії.
Повідомляється, що в Севастополі відбувся хресний хід та молебень з нагоди Різдва, учасники якого пройшли майже кілометр від вулиці Велика Морська до площі Нахімова. На площі Нахімова священики севастопольських храмів УПЦ Московського патріархату провели молебень, попросивши благоденства, миру і збереження влади і воїнства Росії. Про встановлення миру в Україні не молилися.

Читайте також: Давньоруський візерунок Путіна: соцмережі насмішили фото "ремонту" в окупованому Криму
Відзначається, що хресний хід був нечисленним і рухався швидше звичайного через холодний вітер і дощ. Після молебню священики швидко покинули площу, а його учасники, що залишилися, слухали різдвяні колядки у виконанні церковного хору.


Також повідомляється, що в цьому році в заході брала участь помітно менша кількість козаків, не було представників козацьких організацій з інших регіонів.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в центрі окупованого Севастополя, в Артилерійській бухті, чоловік спробував спалити російський прапор.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?