Стало відомо, чи готові націоналісти повстати проти Порошенка
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо, чи готові націоналісти повстати проти Порошенка

Стало відомо, чи готові націоналісти повстати проти Порошенка
Джерело:  online.ua

Українські націоналісти не готові повстати проти президента  Петра Порошенка.


Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив український художник Сергій Поярков.


"Я недавно обідав з одним "свободівцем" у Верховній Раді, розмовляли. І він каже: "Я постійно спілкуюся з радикалами, з моїми хлопцями. Вони не хочуть зараз виходити ні проти кого, насправді, тому що вони говорять - ми ж не хочемо проти Порошенка!", - сказав він. - Мені здається, що всі ці партії "За життя", Мураєв, Рабинович, Юлія Володимирівна на даний момент - вони всі ведуть себе як таємні агенти Порошенко".


Читайте також: На Донбасі побачили, як слова Бандери стали реальністю


"Вони роблять все, щоб зміцнювати його владу. Ну, на самій-то справі, - пояснив художник. - По-перше, Порошенко зараз незвержуваний. В країні війна, і люди не бачать іншого лідера. Очевидного лідера немає. А люди вже не підуть "проти", вони хочуть піти "за" щось чи когось. По-друге, Порошенко не дають розслабитися. Всіма оцими качками "Народний фронт", Юля, "за життя", пережиття - вони всі його тримають в тонусі. він не може, як борів в Межигір'ї, розслабитися, втратити берега, кудись полетіти. Вони його тримають в тонусі. він - у бойовій формі, він не дозволить віддати команду бити студентів на Майдані. Це треба бути вже на повному, на кінченому розслабоні, щоб дати команду з панського плеча розігнати Майдан. дати відмашку "Беркуту" на побиття студентів".


"Щоб таке зробити, людина повинна повністю втратити зв'язок з реальністю. А ви ж йому не даєте втратити зв'язок з реальністю! І потім, скажу чесну, може бути, для кого-то неприємну річ: для революції, для Майдану, я маю на увазі в глобально-історичному масштабі реальних речей, абсолютно нас*ати, стоїть Майдан у Львові або в Донецьку, в Сумах або в Чернігові. Головне - чи стоїть він в Києві", - резюмував Поярков.



Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Є кошмар гірше Януковича - Сергій Поярков про критику Порошенко і Савченко-президента України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?