Це все "Глід" з шампанським: мережу насмішив маревний фейк від бойовиків ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Це все "Глід" з шампанським: мережу насмішив маревний фейк від бойовиків ДНР

Це все "Глід" з шампанським: мережу насмішив маревний фейк від бойовиків ДНР
Джерело:  ДАН

В угрупованні ДНР поширили інформацію про те, що ВСУ і СБУ нібито зганяють мирних жителів Донбасу до передової, щоб звинуватити потім бойовиків в їх загибелі.


Про це заявив представник силового блоку так званої ДНР Едуард Басурін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.


Читайте також: Смертельний обстріл на Донбасі: бойовики ДНР зганьбилися з "звітом", з'явилося фото


"Нашою "розвідкою" виявлено факт підготовки резонансної провокації з боку українських силовиків з можливими жертвами серед мирного населення в районі міста Мар'їнка. Зокрема, українськими карателями протягом ночі були насильно захоплені в місті Курахово більше 20 цивільних осіб і транспортовані на автомобілі «Урал» до лінії зіткнення військ, в район Мар'їнки", - заявив Басурін.


Також він розповів про припинення напередодні терористичного акту в Донецьку, що нібито говорить про активізацію "українських диверсантів".


Відзначимо, що після такої заяви Басуріна в мережі запідозрили, що в угрупованні ДНР все ще відзначають новорічні свята. Так, користувач Yury Nitch написав: "Глід з шампанським. І злегка відполіровали рідиною для видалення іржі".



Yury Zakharchenko: "Я норму знаю: ну випив склянку, ну два, ну пляшку, ну дві, але навіщо ж напиватися? Тим більше що нам не личить, хто ж крім нас генофонд землі рятувати-то буде?".



Арслан Кадімагомедов: "Возять прямо з концтабору для російськомовних в супроводі негрів НАТО".


Izrail Vetrovsky: "А ще з мирних жителів роблять суші - улюблене блюдо Басуріна".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  сепаратисти на Донбасі визнали, що "республіки" є посміховиськом навіть для України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?