В Росії зробили гучну заяву про удар по Україні
Категорія
Події
Дата публікації

В Росії зробили гучну заяву про удар по Україні

В Росії зробили гучну заяву про удар по Україні
Джерело:  "Новоросія"

Керівництво Росії нібито прийняло рішення "розібратися" з Україною за "грузинським сценарієм" — з допомогою військової сили.
Про це заявив російський пропагандист, військовий кореспондент Дмитро Стешин, передає ONLINE.UA з посиланням на одне з сепаратистських видань.
За його словами, "завдяки наявному інсайду" в Москві "вирішили розібратися з Україною за "грузинським сценарієм", а потім заслухати їхні мирні ініціативи та пропозиції вже поза рамками покійного "Мінська".
"Буде пролита велика кров – наша кров, у відповідь буде пролито ще більше, по самі адміністративні межі Донецької і Луганської областей", - розповів він.


Читайте також: Армія Росії втратила на Донбасі важливу військову техніку

Також росіянин додав, що "такий варіант укладається в випробувану концепцію "кремлівського політичного дзюдо": "мирна пропозиція з виходом на консенсус - відмова партнерів - удар по голові - не дуже вигідна пропозиція - чергова відмова...".
У свою чергу, український журналіст Богдан Мірошников у своєму Facebook прокоментував цей прогноз.
"Що я скажу. Я бажаю знайти цієї мерзоти свій падаючий літак, коли він буде вилітати в черговий раз на окуповані території. Адже всі знають, коли він зі своїм дружком Коцом там з'являється — всім чекати обстрілу мирних кварталів", — заявив він.
Українець додав, що, якщо Стешин "не здохне від авіакатастрофи, то я б рекомендував йому побоюватися, навіть вийшовши за хлібом, бо наші СЗГ (Сили спеціальних операцій – Ред.) всюдисущі".
"Стосовно того, що РФ з нами "розбереться" - це нагадує мені передсмертну кремлівську агонію", - резюмував Мірошников.


Читайте також: Не лише нагороди: стало відомо, як солдат Путіна нагороджують за вбивство українців



Нагадаємо, що під "грузинським сценарієм" мається на увазі військовий конфлікт у Південній Осетії, коли після серії провокацій між Росією і Грузією у 2008 році сталася "п'ятиденна війна", і російські війська зупинилися в кількох десятках кілометрів від грузинської столиці Тбілісі.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  західні ЗМІ зробили прогноз щодо дій президента США Дональда Трампа на випадок повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?