Названі головні міста, де Росія набирає найманців на Донбас
Категорія
Події
Дата публікації

Названі головні міста, де Росія набирає найманців на Донбас

Названі головні міста, де Росія набирає найманців на Донбас

Головними центрами вербування російських "добровольців" в ряди бойовиків на Донбасі є міста Курськ, Новочеркаськ, Ростов-на-Дону.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління розвідки Міноборони України.
За даними розвідників, вербування відбувається в спеціальних центрах на території Росії.
"Основним джерелом комплектування особовим складом бойових підрозділів залишаються вербувальні центри на території РФ, у тому числі в містах Курськ, Ростов-на-Дону, Новочеркаську", - зазначили у відомстві.


Читайте також: Колишній бойовик ДНР влаштував смертельну стрілянину у Москві: з'явилося відео


При цьому розвідники уточнили, що після серйозних втрат у боях на Светлодарской дузі одна з бригад бойовиків ДНР намагається знайти поповнення для бойових підрозділів.


У той же час, "бажаючі вступити до лав бригади погоджуються проходити службу виключно в підрозділах забезпечення і категорично проти призначення до складу бойових підрозділів".


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в Росії повідомили про рішення Кремля "вирішити питання" з Україною по "грузинському сценарію" — за допомогою відкритого застосування збройних сил.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?