Стали відомі володарі "Золотого глобуса"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стали відомі володарі "Золотого глобуса"

Стали відомі володарі "Золотого глобуса"
Джерело:  goldenglobes.org

У Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення "Золотих глобусів" переможцям цієї престижної кінопремії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт премії.
Церемонія ознаменувалася тріумфом трагікомедії "Ла-Ла Ленд", про історію кохання джазового піаніста і акторки, яка отримала відразу сім статуеток.
Режисер фільму Дем'єн Шазелл став володарем премії за кращу режисуру і сценарій.
Читайте також: Названо переможців головної телевізійної премії України
Актор Райан Гослінг отримав нагороду в номінації "кращий актор в комедії або мюзикл". Його напарниця Емма Стоун отримала "Золотий глобус" як "краща актриса комедії або мюзиклу".
Композитор Джастін Гурвіц отримав два "Золотих глобуса"за музику до "Ла-Ла Ленд" і пісню "City Of Stars" до цього ж фільму. "Ла-Ла Ленд" також виграв у номінації "краща комедія або мюзикл".
Найкращим драматичним фільмом визнано "Місячне світло" Баррі Дженкінса. Кейсі Аффлек удостоївся нагороди за кращу роль у драматичному фільмі — "Манчестер біля моря".
"Золотий глобус"за кращу роль другого плану отримала Віола Девіс за участь у фільмі "Огорожі" Дензела Вашингтона. Британець Аарон Тейлор-Джонсон отримав нагороду за кращу чоловічу роль другого плану у фільмі "Під покровом ночі".
"Золотий глобус"за кращий фільм іноземною мовою отримав трилер "Вона" Пола Верховена, в якому розповідається про парижанці, яка хоче помститися своєму ґвалтівникові. Головну роль у фільмі зіграла французька актриса Ізабель Юппер, яка отримала "Золотий глобус"за кращу жіночу роль у драматичному фільмі.
Кращим анімаційним фільмом визнано творіння Walt Disney "Зверополис".
Кращим драматичним серіалом названа "Корона", що розповідає про долю Єлизавети II з моменту її весілля в 1947 році. Клер Фой за виконання ролі молодої королеви отримала премію в номінації "краща жіноча роль у драматичному серіалі".
"Золотий глобус"за кращий комедійний серіал отримав "Атланта". Нагороду за кращий міні-серіал отримав "Народ проти О. Дж. Сімпсона. Американська історія злочинів".
Меріл Стріп отримала "Золотий Глобус"за досягнення в кінематографі.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше  було оголошено повний список номінантів на престижну музичну премію "Греммі-2017", котра щорічно присуджується Національною академією мистецтва і техніки грамзапису США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?