Спілберг курить: в мережі регочуть над перлами одного з ватажків ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Спілберг курить: в мережі регочуть над перлами одного з ватажків ДНР

Спілберг курить: в мережі регочуть над перлами одного з ватажків ДНР

В мережі продовжують висміювати безглузді заяви представника так званої ДНР Едуарда Басуріна, котрий звинуватив українських військових у неймовірних злочинах.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.
Нагадаємо, що напередодні Басурин заявив про те, нібито ЗСУ та СБУ зганяють мирних жителів Донбасу до передової, щоб потім звинуватити бойовиків в їх загибелі.
Крім того, він повідав про теракт у Донецьку, котрому вдалося запобігти, і традиційно нагадав про "українських диверсантів".


Читайте також: Смертельний обстріл на Донбасі: бойовики ДНР зганьбилися зі "звітом", з'явилося фото

При цьому Басурін регулярно заявляє про сотні обстрілів, яким українці нібито піддають Донбас.
Всі ці неймовірні обвинувачення не залишилися без уваги користувачів соцмереж, які припустили, що в ДНР активно розпивають настоянку "Глоду", а відомий голлівудський режисер і сценарист Стівен Спілберг просто "нервово курить в стороні".
Також українцям запропонували вибрати найбільш підходящий варіант для опису всіх цих "перлів".





Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше сепаратисти на Донбасі визнали, що їхні "республіки" є посміховиськом навіть для України.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?