У Єгипті стався теракт, є загиблі: з'явилося фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Єгипті стався теракт, є загиблі: з'явилося фото

У Єгипті стався теракт, є загиблі: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

У понеділок, 9 січня, в Єгипті, в районі міста Ель-Аріш на півночі Синайського півострова, стався теракт на блокпосту, в результаті якого загинули шість поліцейських.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112 Україна.
Як пише видання El Fagr, терорист-смертник врізався в блокпост на автомобілі, начиненому вибухівкою. В результаті вибухів загинули шість поліцейських і ще десять чоловік, серед яких один медик, були поранені.
Читайте також: У Багдаді другий за день вибух: стало відомо число загиблих
Варто відзначити, що єгипетська армія більше двох років веде антитерористичну операцію на півночі Синайського півострова, де в важкодоступних районах знаходяться позиції екстремістів, частина з яких пов'язана з терористичним угрупуванням ІДІЛ.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилися імена ізраїльтян, які загинули під час теракту в Єрусалимі, де терорист на вантажівці в'їхав у натовп людей на зупинці; також стало відомо ім'я вбивці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?