Церкву, яка підтримує Путіна, звинуватили у страшному
Категорія
Світ
Дата публікації

Церкву, яка підтримує Путіна, звинуватили у страшному

Церкву, яка підтримує Путіна, звинуватили у страшному
Джерело:  online.ua

Російська православна церква, яка активно підтримує дії  президента Росії Володимира Путіна, є суто комерційним проектом і займається служінням дияволу.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив відомий український художник Сергій Поярков.
"Не буває в суспільстві сегмента, який краще всього суспільства. Ось як Російська православна церква — чистий комерційний проект. Це секта, яка покликана заробляти гроші", — упевнений він.
За словами Пояркова, в РПЦ немає "нічого спільного з вірою, з ідеями Ісуса Христа, загалом, з тим, що написано в Євангелії".


Читайте також: Вбивай більше, ця війна священна: мережа вирує через відео з путінським патріархом

"Це абсолютна протилежність. Це служіння дияволу в чистому вигляді, це подлизывание дупи політикам, це збагачення на віруючих", — резюмував він.



Больше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Є кошмар, гірший за Януковича - Сергій Поярков про критику Порошенка і Савченко-президента України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?