Стало відомо про нові смерті від морозів в Україні
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо про нові смерті від морозів в Україні

Стало відомо про нові смерті від морозів в Україні
Джерело:  online.ua

В Україні в неділю, 8 січня, від переохолодження померли 9 осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
У прес-службі Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА розповіли, що 8 січня від переохолодження у Львівській області померло двоє людей, ще семеро госпіталізовані в лікарні.
Відзначається, що один із загиблих був жителем Золочевського району, інший - Бузького. Люди, які потрапили до лікарень - жителі Золочевського, Бузького, Миколаївського та Жидачівського районів, а також м. Борислав.
Читайте також: В Україні вже є загиблі через морози: з'явилися трагічні подробиці
Крім того, протягом 8 січня в Рівненській області були знайдені п'ятеро осіб з ознаками переохолодження. Про це пише  УНН  з посиланням на ГУ Нацполіції в Рівненській області. Відзначається, що в усіх випадках померлі вели асоціальний спосіб життя.
Зокрема, в райцентрі Дубно знайшли мертвим 50-річного чоловіка, який, за словами поліції, зловживав спиртними напоями. Замерзлим на вулиці знайшли 54-річного жителя села Здовбиця Здолбунівського району, а в Корецькому районі, поруч з дорогою, виявили мертвого жителя села Світанок. Ще двоє людей замерзли в райцентрі Сарни.
Також, як повідомляє  112 Україна, в Івано-Франківській області від переохолодження померли двоє людей.
"В управління ДСНС надійшло повідомлення від співробітників поліції, що в Коломийському районі загинуло двоє чоловіків 1962 і 1949 років народження, попередня причина смерті - переохолодження", - заявила в. о. спікера Управління ДСНС в Івано-Франківській області Світлана Бабушкіна.
Як повідомляв ONLINE.UA,  під час робіт з прибирання снігу на трасі Одеса-Рені помер співробітник Держслужби автомобільних доріг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?