Розсекречені нові бійці Путіна, які воювали на Донбасі: з'явилися імена і фото
Категорія
Події
Дата публікації

Розсекречені нові бійці Путіна, які воювали на Донбасі: з'явилися імена і фото

Розсекречені нові бійці Путіна, які воювали на Донбасі: з'явилися імена і фото
Джерело:  InformNapalm

Волонтери міжнародної спільноти InformNapalm ідентифікували групу танкістів 17-ї окремої мотострілкової бригади з Чечні, які брали участь у війні проти сил АТО на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані  InformNapalm.
Повідомляється, що головним джерелом інформації в розслідуванні став танкіст Абдулхаким Назаров, при вивченні профілю якого вдалося ідентифікувати його товаришів по службі по Чечні, які воювали на Донбасі в складі танкового батальйону 17-ї мотострілецької бригади.
"Примітно, що фотографії періоду «ростовсько-українського відрядження», завантажені на сторінку А. Назарова, датовані 13-14 вересня 2014 року - найгарячішою фазою російського вторгнення в Україну. Фотографії зроблені в лісовому привальному таборі російських інтервентів, які позують в нестатутному одязі, на задньому плані видно замасковані танки", - йдеться в матеріалі розслідувачів.
Читайте також: Не тільки нагороди: стало відомо, як солдат Путіна заохочують за вбивство українців
Назаров народився в 1988 році в Йошкар-Олі Республіки Марій Ел. Старослужащий, контрактник, звання - старший сержант. Станом на 2012-2014 роки - військовослужбовець танкового батальйону 17-ї окремої мотострілкової бригади (в / ч 65384, м. Шалі, Чечня, ПВО). З початку 2015 року - військовослужбовець 6-ї окремої танкової бригади, навідник-оператор 8-ї танкової роти (в / ч 54096, м. Муліно, ЗВО). Судячи з фотопідбірки і коментарів, завантаженим на сторінки Назарова, влітку - восени 2014 року він у складі батальйонно-тактичної групи 17-ї омсбр брав участь в бойових діях на Донбасі, за що отримав медаль від Міноборони РФ «За бойові заслуги».



Незважаючи на відсутність геотегів, крім хронології, волонтерам вдалося відновити географію знімків. На двох фотографіях Назаров позує на тлі МТЛБ разом з мешканкою села Куйбишеве Ростовської області, що безпосередньо межує з Україною.



Також були впізнані й інші російські танкісти 17-ї омсбр.
Олексій Богданов. Народився 27.08.1990 в Омську. У 2012 році закінчив Омське вище танкове командне училище. З 2013 року - офіцер танкового батальйону 17-ї омсбр.



Зульфар Галлямов. Родом з Тюмені. Військовослужбовець-контрактник танкового батальйону 17-ї омсбр.



Сергій Бєляков. Військовослужбовець-контрактник танкового батальйону 17-ї омсбр.



Сергій Колчин. Військовослужбовець-контрактник танкового батальйону 17-ї омсбр.



Дмитро Головінов. Народився 25.07.1992. Зареєстрований в Дзержинську Нижегородської області. Родом з смт Саханщіна Харківської області. Станом на 2014 рік - військовослужбовець танкового батальйону 17-ї омсбр.



Валерій Голобородкін. Родом з Магнітогорська Челябінської області. Станом на 2014 рік - військовослужбовець 17-й омсбр. Нагороджений орденом Мужності.



Юрій Овсянніков. Родом з с. Юркове, Республіка Марій Ел. Офіцер 17-ї омсбр.



«Кирило Малиновський»(Стас Фатєхов). Родом з Нижнього Тагілу. Випускник Казанського вищого військового командного училища 2009 року. Офіцер 17-ї омсбр.



Євген Рассадін. Військовослужбовець-контрактник, старший механік-водій 6-ї окремої танкової бригади (в / ч 54096, м. Муліно, ЗВО).



Як повідомляв ONLINE.UA,  стало відомо про російського військовослужбовця, який отримав медаль "За відвагу" за участь у вторгненні Росії в Україну в 2014 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?