В Європі затримали журналіста: віз з Донбасу уламки літака і людські рештки
Категорія
Світ
Дата публікації

В Європі затримали журналіста: віз з Донбасу уламки літака і людські рештки

В Європі затримали журналіста: віз з Донбасу уламки літака і людські рештки
Джерело:  Nltimes.nl

Поліція Нідерландів затримала в аеропорту "Скіпхол" нідерландського журналіста Мікеля Спеккерса, що перевозив уламки літака рейсу МН17, а також можливі людські рештками, які він знайшов на місці катастрофи лайнера на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Nltimes.nl.
Журналіст відвідав на Донбасі місце катастрофи малайзійського Боїнга, яка сталася 17 липня 2014 року. У прокуратурі Нідерландів заявили, що "сумки з металевими деталями та об'єктами, які можуть бути людськими рештками" будуть досліджені якомога швидше. За словами прокурора, Спеккерс відмовився передати фото та відео матеріали, зняті на місці аварії.
Читайте також:  Росії варто хвилюватися: Малайзія зробила жорстку заяву щодо загибелі MH17
Відзначається, що журналіст відвідав окупований Донецьк, щоб зняти документальний фільм про повсякденне життя в регіоні. Він також вирішив відвідати місце катастрофи літака МН17 після того, як почув розповіді, що уламки досі валяються на місці катастрофи. За його словами, він знайшов різні речі, в тому числі шматок кістки.
Як повідомляв ONLINE.UA,  слідство у справі авіакатастрофи збитого в липні 2014 року малайзійського пасажирського авіалайнера Boeing-777 рейсу МН17 встановило 100 чоловік, які перевозили з Росії зенітно-ракетний комплекс "Бук" і віддавали накази по його запуску.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?