У Путіна зробили дивну заяву на адресу Заходу: в мережі здивувалися
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна зробили дивну заяву на адресу Заходу: в мережі здивувалися

У Путіна зробили дивну заяву на адресу Заходу: в мережі здивувалися
Джерело:  online.ua

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував  доповідь розвідки США про втручання Росії в американські президентські вибори, назвавши звинувачення Кремля в хакерстве «полюванням на відьом в повний зріст».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.


«У нас спостерігається серйозна втома від цих звинувачень. Це нагадує в повний зріст полювання за відьмами. Ми розуміємо, що наші американські колеги в різні етапи проходили такі етапи полювання за відьмами», - заявив Пєсков.


За його словами, представлена ​​версія доповіді «ще не додала субстанції для коментування».


«Опублікована частина нічого, крім розчарування, не викликає, тому що спроба нав'язати таку кількість емоцій на такий убогий матеріал викликає подив», - заявив прес-секретар Путіна.


Читайте також:  Розвідка США дізналася, як у Путіна святкували перемогу Трампа


Він також додав, що Росія як і раніше відкидає всі звинувачення в організації кібератак на установи США.


При цьому в мережі заява Пєскова викликала ряд іронічних коментарів.


«Пєсков про триваючі звинувачення Росії в хакерстві: Ми вже втомилися від всього цього. Це сильно нагадує полювання за відьмами в повний зріст», - написав у своєму Twitter російський пропутінський журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов.



Андрей Александрович: У повний зріст Путіна? Ну, тоді це рачки, для звичайної людини.


IvanPB: А як за відьмами полюють? Пригнувшись? Поповзом?




Як повідомляв ONLINE.UA,  соціальні мережі бурхливо обговорюють наслідки доповіді американської розвідки про наказ президента Росії Володимира Путіна організувати втручання у вибори президента США і провести кампанію по дискредитації кандидата від демократів Хілларі Клінтон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?