Вибух квартири в Сумах: з'явилися нові відео
Категорія
Події
Дата публікації

Вибух квартири в Сумах: з'явилися нові відео

Вибух квартири в Сумах: з'явилися нові відео
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковані нові відео з місця  вибуху квартири в Сумах, що прогримів вранці 9 січня,  також стали відомі нові подробиці про те, що трапилося.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  dancor.sumy.ua.


Нагадаємо, вибух стався близько 8:49 в будинку № 52 по проспекту Лушпи.


В однокімнатній квартирі першого поверху, за попередніми даними, вибухнув побутовий газ. Серед постраждалих - господар квартири, що в даний час знаходиться в реанімації з опіками, і двоє його сусідів, яким медики надали допомогу без подальшої госпіталізації.


Також допомогу з приводу гіпертонічного кризу надали одній жінці.


Читайте також:  Вибух квартири в Сумах: з'явилися фото і відео


При цьому господареві квартири інкримінують умисне знищення майна.


Правоохоронці мають підозри про те, що власник квартири навмисно відкрутив на кухні гнучкий шланг від системи газопостачання, що з'єднується з побутовою газовою плитою, після чого підпалив.


Зараз молода людина знаходиться в реанімації, чоловікові діагностований «термічний опік полум'ям обличчя, верхніх та нижніх кінцівок 2-3 ступеня, площа опіку близько 20%, опіковий шок 2-3 ступеня».


Лікарі поки не дозволяють його допитувати.


За твердженням сусідів, 26-річний господар квартири зловживає спиртним, при цьому його кинула дівчина 1 січня.


«Я підозрюю, що могло стати причиною вибуху ... Він пив, дівчину свою бив. 1 січня вона зібрала речі і пішла від нього, я бачила», - розповіла Ольга, сусідка господаря квартири.


«За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.194 КК України (умисне пошкодження або знищення майна), і проводять подальші перевірки», - заявив виданню начальник Сумського міського відділу поліції Павло Карабута.




Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше, 3 січня, в Сумах прогримів вибух в іншому житловому будинку - його винуватцем називали психічно хвору людину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?