З'явилося відео з місця теракту в Єгипті
Категорія
Світ
Дата публікації

З'явилося відео з місця теракту в Єгипті

З'явилося відео з місця теракту в Єгипті
Джерело:  online.ua

Число жертв  теракту, який стався 9 січня в Єгипті в районі міста Ель-Аріш на півночі Синайського півострова, збільшилося до 9 осіб, 13 осіб отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Jerusalemonline.
Більшість убитих в результаті теракту були єгипетськими поліцейськими, дислокованими на Синайському півострові. Повідомляється, що напад було скоординовано. Терорист-смертник врізався в блокпост поліцейських на автомобілі, начиненому вибухівкою, також повідомляється, що була стрілянина.
Читайте також: У Багдаді другий за день вибух: стало відомо число загиблих
Відзначається, що жодне терористичне угрупування не взяло на себе відповідальність за теракт.
Напад було знято на відео в одному з будинків в районі Ель-Аріш. Можна почути звуки пострілів з подальшим потужним вибухом.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилися імена ізраїльтян, які загинули під час теракту в Єрусалимі, де терорист на вантажівці в'їхав у натовп людей на зупинці; також стало відомо ім'я вбивці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?