У Росії знову образили Обаму: мережа відповіла на хамство
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії знову образили Обаму: мережа відповіла на хамство

У Росії знову образили Обаму: мережа відповіла на хамство

Офіційний представник російського МЗС Марія Захарова, коментуючи  доповідь розвідки США про втручання Росії в американські президентські вибори, по-хамськи висловилася на адресу президента США Барака Обами, чим викликала обурення в мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Захарової.
"Мені здається, "російські хакери" якщо щось і зламали в Америці, то це дві речі: мозок Обамі й, звичайно, саму доповідь про "російських хакерів", - заявила речник МЗС РФ.
Читайте також: У Путіна люто накинулися на Обаму: в мережі відповіли сміхом
Користувачі мережі відповіли Захаровій на образу президента США.
Andrew Bakeev: "Взагалі дипломатам так можна говорити? На*ер тоді в МДІМВ вчитися? Щоб фотки качечок в твіттер викладати і говорити про зламаний мозок можна було вісім класів закінчити і швейне училище потім".
Michael Duchovny: "Упевнений, ці божественні жарти пишуться за келихом першокласного глоду".
Peter Yanyuk: "А чого не матом коментуєте? Так буде ще ближче до народу, ви ж до цього прагнете".







Як повідомляв ONLINE.UA,  прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков зробив дивну заяву щодо доповіді розвідки США про втручання Росії в американські президентські вибори, назвавши звинувачення Кремля в хакерстві "полюванням на відьом в повний зріст".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?