У Туреччині розігнали акцію протесту проти "друга Путіна": опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Туреччині розігнали акцію протесту проти "друга Путіна": опубліковано відео

У Туреччині розігнали акцію протесту проти "друга Путіна": опубліковано відео
Джерело:  Turkish Minute

У столиці Туреччини Анкарі поліція застосувала сльозогінний газ, водомети і пластикові кулі проти активістів, які протестують проти планів турецького уряду по розширенню повноважень президента країни Реджепа Ердогана.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Turkish Minute.
Повідомляється, що в Анкарі на мітинг біля будівлі турецького парламенту зібралися представники організацій громадянського суспільства та асоціацій, які хотіли зробити заяву для преси, однак втрутилася поліція. Коли протестуючі спробували підійти ближче до будівлі парламенту, поліція застосувала проти них сльозогінний газ, водомети і пластикові кулі.
Читайте також: Дружба з Росією: Туреччина зробила важливу заяву щодо України
Відзначається, що 9 січня парламент Туреччини повинен був почати обговорення пропозицій з метою ввести президентську систему.


Як повідомляв ONLINE.UA,  міністр оборони Туреччини зробив різку заяву на адресу НАТО, нарікаючи на слабку підтримку в боротьбі з терористами ІДІЛ і нагадавши, що військово-повітряна база Інджирлік не належить Альянсу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?