В Україні дуже жорстко звернулися до людей, які не ходять на вибори
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні дуже жорстко звернулися до людей, які не ходять на вибори

В Україні дуже жорстко звернулися до людей, які не ходять на вибори
Джерело:  online.ua

Відомий художник  Сергій Поярков  жорстко розкритикував громадян України, які не ходять на вибори, заявивши про те, що подібна позиція несумісна з патріотизмом.


Таку думку  Поярков висловив в інтерв'ю ONLINE.UA.


«Коли людина говорить: "Я не ходжу на вибори"... Ну, добре, це твоє право. Тому жери г * вно, с * ка кончена. У країні, де йде війна, де йде перелом, не ходити на вибори - я навіть не знаю, як це назвати! Тому що якщо ти - громадянин країни і патріот, "не ходжу на вибори" - це несумісно», - заявив Поярков.


За його словами, непатріотів він не поважає.


«От не поважаю я людей, які не люблять мою країну! Я їх не поважаю, я їх всіх вважаю півнями», - продовжив художник.


Читайте також: Захарченко та Плотницкий волею-неволею допомагають Україні - художник Сергій Поярков 


«Якщо я українець, значить, я люблю Україну, значить, я ходжу на вибори і несу за свій вибір відповідальність. І визнаю, що я ось тут проголосував неправильно, тут проголосував неправильно. А якщо ти говориш, що від мене нічого не залежить - ну, пішов нах *, чмо », - жорстко заявив Поярков.


"А як інакше? Ти не ходиш на вибори - ти чмо. Коли людина говорить "я не ходжу на вибори", я відповідаю, що "я тобі, півень, руку не потисну". Тому що ти не ходиш на вибори, ти ненавидиш мою країну. Усе. На вибори ходити треба», - продовжив художник.


«Більш того, я б дуже не хотів, щоб у нас виник якийсь черговий Майдан. Серйозно. Це поховає дуже багато всього. Я б не хотів, тому що на сьогоднішній момент суспільство просто не витягне ще одну революцію», - вважає Поярков.


При цьому, на його думку, повстати зараз суспільство в цілому не готове.



Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Є кошмар гірше Януковича - Сергій Поярков про критику Порошенка і Савченко-президента України

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?