Савченко напророкували переїзд до Ростова
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко напророкували переїзд до Ростова

Савченко напророкували переїзд до Ростова
Джерело:  online.ua

Політтехнолог, заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький вважає, що народний депутат Надія Савченко рано чи пізно буде позбавлена ​​мандата і змушена буде переїхати до Ростова.
Про це Голобуцький написав у своєму блозі на ONLINE.UA.
"Депутат Савченко теж знайшла чим шантажувати українців і українську державу - їй простіше, вона за межею будь-якої моралі. Оголосила ось, що публікуватиме списки військовополонених і зниклих безвісти українців, отримані від країни-агресора. Так, СБУ обіцяла пояснити Савченко, що це протизаконно, - однак чи зупинить подібне агента в статусі нардепа?", - зазначив експерт.
Читайте також: В Україні запропонували позбавити права голосу тих, хто підтримує Савченко
За його словами, якщо задумане Савченко вдасться втілити в життя, при сотнях кілометрів неконтрольованих кордонів почнеться свавілля.
"Ніхто і нікому не дасть гарантії, що його не схоплять по дорозі в магазин, в садок з дитиною, з роботи, не вивезуть до Росії і не включать в найближчий "список Савченко" як полоненого на обмін. Історія з двома каламутними дамочками (звільненими з ініціативи Савченко, - ONLINE.UA) - тому підтвердження. На життя некомбатантів Кремль намагатиметься обміняти впровадження окупованого Донбасу в Україні, вибори на окупованих територіях, відмову від претензій на Крим, від позовів щодо піратського видобутку на чорноморському шельфі, від позовів в Стокгольмському арбітражі", - написав Голобуцький.
Він також зазначив, що план Савченко хочуть впровадити до інавгурації президента США Дональда Трампа, щоб той не став застосовувати додаткові санкції проти РФ.
"З нами намагаються розібратися до інавгурації Трампа і перших його серйозних рішень, розраховуючи поставити того перед фактом" а все вже нормально, ми самі розібралися, не потрібно ніяких санкцій і військової допомоги Україні". Але хто ж кремлівському карлику дасть?", - підкреслив Голобуцький.
"Врешті-решт, навіть для Савченко мандат - НЕ індульгенція. Тим більше, при спробах торгувати життями українців. Краще їй відразу записуватися в азаровський "уряд в екзилі" - щоб вкладений ресурс зовсім не пропав. Їй, власне, все одно - буде з Ростова нести ту ж кремлівську пургу", - додав він.
Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: Путин спешит вернуть Донбасс, но у него есть опасное условие

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?