Я зробив все правильно: Пашинський розбурхав мережу новою заявою щодо стрільби
Категорія
Події
Дата публікації

Я зробив все правильно: Пашинський розбурхав мережу новою заявою щодо стрільби

Я зробив все правильно: Пашинський розбурхав мережу новою заявою щодо стрільби
Джерело:  online.ua

Народний депутат України Сергій Пашинський, який раніше став учасником інциденту зі стріляниною, розбурхав соцмережі заявою про те, що правильно вчинив в ситуації, що склалася.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Пашинського.
Нагадаємо, Пашинський розповів, як ввечері 31 грудня на нього напали, через що він був змушений вистрілити в нападника. Потерпілий в результаті стрілянини, як і його дружина, заявив, що депутат не робив попереджувального пострілу в повітря і що куля потрапила в стегно.
10 січня Пашинський запланував візит в прокуратуру, щоб дати нові свідчення у справі.
"Я, як ніхто інший, зацікавлений в об'єктивному та публічному розслідуванні цієї ситуації. Тільки об'єктивне розслідування, проведення слідчих експериментів і експертиз зможуть розвіяти брехню, яку кидає нам в інформаційний простір через "поребрик" всяка нечисть і яку, на жаль, "корисні ідіоти" з великим ентузіазмом поширюють у нас", - написав депутат вранці 10 січня.
Читайте також: Справа про стрільбу Пашинського: в мережі з'явилося фото цікавого документа
Він підкреслив, що все зробив правильно, бо адекватну відповідь хуліганам зупинить свавілля, вважає Пашинський.
"Щорічно в Україні відбуваються сотні вбивств, тисячі випадків завдання тяжких тілесних ушкоджень, 80% з них - в стані алкогольного сп'яніння. Але це ще не все. 2/3 цих злочинів відбувається не з метою пограбування або помсти, це виключно хуліганство. Щорічно тисячі людей страждають від п'яних хуліганів. і якщо хоча б 5% таких "хімікусів" знатимуть, що на спробу насильства вони можуть отримати адекватну відповідь, і це їх зупинить, а я вірю, що так і буде, то я зробив все правильно. Не як народний депутат, а як громадянин, чоловік і батько своїх дітей", - написав політик.
Заява Пашинського викликала запеклі суперечки в соцмережах.




Антон Крилов

: Коли буде дозвіл на зброю для всіх??.. чому Ви про тисячі хуліганів пишете і не даєте права на захист?


Олександр Сокиржинський

: Дайте громадянам право здобувати короткоствольну зброю!


Як повідомляв ONLINE.UA,

чоловік, який скоїв напад на депутата від фракції "Народний фронт" Сергія Пашинського, притягувався до кримінальної відповідальності в зв'язку з побиттям дружини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?