На Полтавщині рулити освітою довірили фанатці сепаратистів: соцмережі обурені
Категорія
Події
Дата публікації

На Полтавщині рулити освітою довірили фанатці сепаратистів: соцмережі обурені

На Полтавщині рулити освітою довірили фанатці сепаратистів: соцмережі обурені
Джерело:  poltava365.com

Новим керівником відділу освіти Полтавської РДА стала Наталя Веретельник, яка останні п'ять років працювала сестрою-господаркою проктологічного відділення обласної лікарні та в соцмережах звинувачувала ЗСУ в тому, що вони нібито вбивають дітей Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Полтава.365".
Згідно з повідомленням, жінка закінчила внз за фахом "дошкільна освіта", працювала в дитсадку. Яким чином колишню завідувачку дитсадка допустили до участі в конкурсі і призначили керівником райвідділу освіти (в структуру якого входять 35 шкіл району), невідомо. Глава РДА в конкурсі участі не брав.
Окрім Наталії Веретельник в конкурсі на заміщення посади керівника відділу освіти більше ніхто не брав участі. Єдиний потенційний конкурент жінки за день до проведення конкурсу з невідомих причин відкликав свою кандидатуру. Це був екс-начальник департаменту освіти і науки Полтавської ОДА Євген Ленський.

Читайте також: В українській школі знайшли чергову високопоставлену сепаратистку: з'явилися фото


Журналісти не змогли взяти у Веретельник коментар, оскільки одразу вона послалася на відсутність часу, а на наступний день її не застали на робочому місці. На дзвінки вона також не відповідала. Журналісти знайшли її сторінку в соцмережі і з'ясувалося, що жінка підтримує ідеї сепаратистів на Донбасі.




У соцмережах обурені призначенням на Полтавщині.


Віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко пообіцяв з'ясувати питання про призначення сепаратистки у Міносвіти.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що в Києві учням третіх класів розповідають про російські прапор і гербі, а також називають російську і українську мови спорідненими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?