Знайдений мертвим свідок у справі, яка наробила шуму в Україні
Категорія
Події
Дата публікації

Знайдений мертвим свідок у справі, яка наробила шуму в Україні

Знайдений мертвим свідок у справі, яка наробила шуму в Україні

Сергій Федосенко, свідок у справі про вбивство адвоката Юрія Грабовського, який виступав як захисник російського Грушника Олександра Александрова, був знайдений мертвим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook адвоката Оксани Соколовської, яка представляла в суді інтереси російських військових Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва.
За її словами, 05 сiчня вона отримала дзвінок зі служби розшуку людей і її запросили на впізнання трупа, схожого на Сергія Федосенка.
"Знайдений труп в Одесі по базі проходить як непізнаний, мати Федосенка відмовилася їхати на впізнання з незрозумілих для мене і слідства причин. Труп має велику схожість (відсотків 90) з моїм помічником, свідком у справі вбивства Грабовського Юри. Працівник служби розшуку людей пообіцяв уточнити більш детальну інформацію вбивства людини і отримати додаткові фото для впізнання. До сьогоднішнього дня на зв'язок зі мною не виходили", - написала адвокат.

Читайте також: У бивство адвоката Грушників: з'явилася важлива інформація
Федосенко був помічником Соколовської. Саме він бачив Грабовського в київському офісі 6 березня в супроводі невідомого. За словами помічника адвоката, Грабовський виглядав дивно і забрав щось зі свого сейфа, імовірно велику суму грошей. Після цього адвокат ГРУшників зник і був знайдений мертвим у лісосмузі в кінці березня. Федосенко зник в листопаді 2016 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, в польському місті Гданськ був знайдений мертвим 43-річний син екс-президента Польщі Леха Валенси - Пшемислав.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?