В Україні заборонений російський серіал з відомою телеведучою
Категорія
Культура
Дата публікації

В Україні заборонений російський серіал з відомою телеведучою

В Україні заборонений російський серіал з відомою телеведучою

Державне агентство України з питань кіно заборонило до показу комедійний телесеріал російсько-українського виробництва "Готель Елеон", одну з ролей в якому виконала українська телеведуча Ольга Фреймут.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Держкіно України.
"Державне агентство України з питань кіно відмовило в державній реєстрації і видачі державного посвідчення на право розповсюдження і демонстрування т/серіалу «Готель» (реж. Федотов А., Маслов А.)", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: Приходько жорстко проїхалася по Фреймут через російсько-український серіал
Відзначається, що рішення було прийнято відповідно до пункту 10 Положення про державне посвідчення на право розповсюдження і демонстрування фільмів та на підставі статті 15-1 закону України "Про кінематографію".
Цим законом регламентується, що в Україні заборонена трансляція фільмів, вироблених фізичними і юридичними особами держави-агресора, навіть якщо вони не містять популяризації або пропаганди органів держави-агресора і їх окремих дій, які вироблені та/або вперше оприлюднені (демонструються) після 1 січня 2014 року.
Прем'єра російсько-українського серіалу "Готель Елеон" відбулася восени 2016 року. Він є спін-оффом ситкому "Кухня".
Як повідомляв ONLINE.UA, російському телесеріалу "Людський фактор" в Україні скасували державну реєстрацію та анулювали прокатне посвідчення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?