Просто Медведчук попросив увічливо: вчинок Савченко підірвав соцмережі
Категорія
Культура
Дата публікації

Просто Медведчук попросив увічливо: вчинок Савченко підірвав соцмережі

Просто Медведчук попросив увічливо: вчинок Савченко підірвав соцмережі
Джерело:  online.ua

Соцмережі обурило те, що народний депутат України Надія Савченко, всупереч забороні СБУ, все-таки оприлюднила списки полонених українців, які утримуються бойовиками ДНР і ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
У наявних у неї списках - дві категорії полонених.
"Перша категорія - це наші військовополонені, які знаходяться на окупованій Росією території Донецької та Луганської областей України", - написала депутат на своїй сторінці в соцмережі.
Вона зазначила, що перший етап обміну підтверджених людей по обидва боки - це 42 на 256.

Читайте також: Савченко напророкували переїзд до Ростова
Друга категорія обміну - це українські політв'язні, що містяться в російських в'язницях і в окупованому Росією Криму. Перший етап обміну по другій категорії "всіх на всіх" - це 44 на 102.
У той же час уповноважений з прав людини в так званій ДНР Дар'я Морозова, коментуючи оприлюднені нардепом Надією Савченко списки полонених, назвала неприйнятною пропозицію депутата про обмін і наполягає на формулі "527 бойовиків на 42 українці".



Себастьян Перейро: Потрібен хірург, який зробить їй лоботомію.
Natalia Bondarieva: От цікаво, їй за це щось буде? Повинно бути... Вона заколивала вже. Неадекватка.






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Савченко заявила, що на таємній зустрічі з ватажками так званих ДНР і ЛНР - Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким в Мінську отримала списки українських заручників, яких утримують бойовики, і пообіцяла їх опублікувати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?