Рабінович закликав повернути Україні ядерну зброю
Категорія
Політика
Дата публікації

Рабінович закликав повернути Україні ядерну зброю

Рабінович закликав повернути Україні ядерну зброю
Джерело:  online.ua

Будапештський меморандум не виконується, і Україні краще повернути ядерну зброю. Це підвищить рівень безпеки країни і зробить її "Швейцарією Східної Європи".
Таку думку висловив в прямому ефірі програми "Вечірній прайм" на телеканалі "112 Україна" народний депутат, голова підкомітету ВР з прав людини і лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович.
"Україна повинна подати в суд на учасників Будапештського меморандуму за невиконані обіцянки щодо нашої безпеки. Це необхідно для легімітізації наших подальших кроків. А потім треба задуматися міцно - і продовжити роботу над ядерною зброєю, технічні можливості для цього є. У такому неспокійному оточенні, в цьому небезпечному світі володіння такою зброєю нашою нейтральною країною поліпшить військовий стан України. Світ завжди поважає сильних", - заявив він.
На думку політика, ядерна зброя - це додаткова страховка для України, саме вона охолоджуватиме гарячі голови.
"Я дуже мирна людина, але вважаю, що "наш бронепоїзд" повинен стояти на запасній колії. Я вже заявляв про те, що Україні треба відтворювати ядерну зброю. У мене кидали каміння, говорили, як це жахливо, - але час показує мою правоту. Краще володіти ядерною зброєю і охолоджувати гарячі голови", - заявив Рабінович.
"Так, зараз це робити важче. Через нерозумне керівництво у нас виперли за кордон багато кадрів. При цьому ми шості в світі з торгівлі зброєю, а самі закликаємо людей "скинутися на армію", оскільки нічим воювати - як таке може бути? Треба не економити на основному елементі безпеки країни, не треба робити багато вливань "в нікуди", а саме в це - треба.
Маючи таких сусідів навколо, спостерігаючи таку ситуацію в світі, ми переконаємося - ядерна зброя і нейтральний статус України (я до нього закликаю весь час, нам треба будувати "Швейцарію Східної Європи") допоможуть нашій безпеці куди більше, ніж всі ці міжнародні договори, які вже продемонстрували наочно свою нікчемність. І я не розумію, чому це питання зараз не стоїть у нас на порядку денному", - резюмував Вадим Рабінович.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?