Савченко пообіцяла ще один список: в мережі їй зробили цікаву пропозицію
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко пообіцяла ще один список: в мережі їй зробили цікаву пропозицію

Савченко пообіцяла ще один список: в мережі їй зробили цікаву пропозицію
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко після публікації списків українських бранців ДНР і ЛНР

пообіцяла викласти перелік людей, які вважаються зниклими безвісти; а волонтерський центр "Миротворець" запропонував їй повідомити про місце знаходження сепаратистів, яких з 2014 року Україна обмінювала на своїх бранців.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг нардепа і реакцію соцмереж.


"Є ще список, який я не допрацювала і не можу його опублікувати, тому що не знаю, наскільки відповідність цього списку. Це список, кого розшукують, але незрозуміло, скільки з тих людей можуть реально залишатися живими", - заявила Савченко.


Також вона сподівалася на те, що публікація списків унеможливить маніпуляції на темі обміну і дозволить "відкрити це вікно до кінця зими і здійснити обмін всіх на всіх".



Читайте також

:

В Укра

їні Савченко назвали кремлівським клоунским кошмаром



У свою чергу, волонтерський центр "Миротворець", який займається ідентифікацією поплічників бойовиків ДНР і ЛНР, зробив Савченко несподівану пропозицію.
"Звернення до депутата Надії Савченко. Надія наша, героїня і мучениця. Колектив Центру "Миротворець" вражений вашою сміливістю і просить також оприлюднити списки обміняних з 2014 року сепаратистів і бойовиків терористичних організацій ЛДНР", - йдеться у зверненні на сторінці центру в Facebook.
Читайте також: Просто Медведчук попроси в ввічливо: вчинок Савченко підірвав соцмережі
У "миротворців" пояснили, що їх "прохання пов'язане саме з тими мотивами, якими ви керувалися, коли оприлюднили списки наших полонених".
"Тобто для того, як ви і говорили: "щоб їх можна було знайти". Ми дуже до цього прагнемо. У разі, якщо ви не хочете це робити публічно з властивою вам сором'язливістю, можете надсилати ці списки нам на електронну пошту, яка вказана на сайті нашого Центру", - з іронією резюмували волонтери.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Савченко заявила, що на таємній зустрічі з ватажками так званих ДНР і ЛНР - Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким в Мінську отримала списки українських заручників, яких утримують бойовики, і пообіцяла їх опублікувати

.


Також нагадаємо, що

сама Савченко пояснила публікацію списків полонених тим, що прагне припинити махінації та афери, які "завжди були" в цих питаннях

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?