У Путіна зібрали компромат на Трампа - розвідка США
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна зібрали компромат на Трампа - розвідка США

У Путіна зібрали компромат на Трампа - розвідка США
Джерело:  CNN

Секретні документи, представлені на минулому тижні американському лідерові Бараку Обамі про кібератаки з боку Росії

, містять висновки про те, що "російські агенти" нібито зібрали компрометуючу особисту і фінансову інформацію про новообраного президента США Дональда Трампа.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.


Посилаючись на свої джерела видання пише, що такі твердження були представлені на двох окремих сторінках огляду, який додавався до загальної доповіді розвідки США про російське втручання в президентські вибори в 2016 році. Частина з них грунтується на записах, зібраних колишнім британським розвідником, якому в розвідувальному співтоваристві США висловили довірливе ставлення.


Читайте також: "Чорна мітка" Путіну: в США заявили про новий жорстке покарання для Росії


В даний момент ФБР розслідує достовірність і точність цих тверджень, заснованих, головним чином, на інформації російських джерел. Однак американські спецслужби не підтверджують багато суттєвих деталей в записах про Трампа.


За даними видання, в документі йдеться про те, що Кремль підготував компромат на обох кандидатів в президенти США, але поширив тільки відомості, що шкодять Хілларі Клінтон і Демократичній партії.


Два представника американських спецслужб розповіли виданню, що в документі йдеться про те, що в ході передвиборної кампанії довірені особи Трампа обмінювалися інформацією через посередників з російським урядом.


Видання не може підтвердити, чи обговорювалися ці документи в ході зустрічі Трампа з керівниками американської розвідки. Перехідна команда новообраного президента відхилила неодноразові запити CNN на коментарі з цього приводу.


Як повідомляв ONLINE.UA,

політики з Центральної та Східної Європи звернулися до новообраного президента США Дональда Трампа із закликом відмовитися від зближення з президентом Росії Володимиром Путіним

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?