Бойовики ДНР зловили бійця Нацгвардії: з'явилася гучна заява "Азова"
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР зловили бійця Нацгвардії: з'явилася гучна заява "Азова"

Бойовики ДНР зловили бійця Нацгвардії: з'явилася гучна заява "Азова"
Джерело:  azov.press

Бойовики так званої ДНР на території окупованого ними Донецька захопили бійця Національної гвардії України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву прес-служби полку "Азов".
За даними добровольчого підрозділу, бойовики захопили жінку-медика, яка поїхала на окуповану територію "в особистих справах".
В "Азові" заявили про своє занепокоєння і підкреслили, що "немає ніякої гарантії, що ця особа не розкрила ворогові службових і навіть військових таємниць, внаслідок чого критично підірвала бойову готовність цілого підрозділу".
Читайте також: Привозитиме вуха полонених заради планів Путіна? Жорсткий прогноз щодо Савченко
"У той час, коли ціною за кожного звільненого українського військовополоненого, який потрапив в полон в боях, віддають десятки тих, хто калічив і вбивав наших воїнів - окремі нацгвардійці, виходить, не проти здатися ворогові самі", - обурюються добровольці.
При цьому в полку додали, що їм "невідомо, чи передбачено відповідне покарання за зраду національних інтересів України, або ця подія буде списано на тугу за колись українським Донецьком, який ми повинні звільняти, а не брататися з бойовиками".
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні народний депутат Надія Савченко оприлюднила списки українських бранців, які утримуються бойовиками ДНР і ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?