Путінський компромат на Трампа: з'явилися резонансні подробиці і фото документів
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський компромат на Трампа: з'явилися резонансні подробиці і фото документів

Путінський компромат на Трампа: з'явилися резонансні подробиці і фото документів
Джерело:  BuzzFeed News

Стали відомі нові подробиці, опубліковані в доповіді американської розвідки про збір спецслужбами Росії компромату на новообраного президента США Дональда Трампа.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на американське видання Buzzfeed.
Видання опублікувало 35-сторінкову доповідь, яка, як стверджується, була підготовлена неназваним колишнім співробітником британської розвідки для політичних опонентів Трампа. Автор доповіді зазначає, що колишній співробітник спецслужб Росії розповів йому про стеження ФСБ за Трампом, коли той був у Москві в 2013 році. Зокрема, російські спецслужби прослуховували номер в готелі Ritz Carlton, куди республіканець запрошував повій.
Видання відзначає, що в середовищі журналістів, парламентаріїв і представників розвідки ці документи обговорювалися вже кілька місяців. Кореспонденти видання намагалися перевірити факти, що містяться в документі, але не змогли підтвердити або спростувати їх.
Читайте також: орна мітка" Путіну: в США заявили про нове жорстке покарання для Росії
Крім того, в документах є розділ, присвячений зв'язкам колишнього глави виборчої кампанії Трампа Пола Манафорта з корупційними схемами екс-президента України Віктора Януковича. Відзначається, що у Януковича і Путіна 15 серпня була таємна зустріч біля Волгограда, на якій зниклий екс-президент України переконував президента РФ в тому, що немає доказів його "відкатів" Манафорту.




Стверджується, що Путін Януковичу не повірив.



У документах також йдеться про те, що ФСБ Росії змогла зламати месенджер Telegram. Після злому програмного забезпечення месенджера його використання більше не є безпечним для користування. У доповіді говориться, що для російських спецслужб цей месенджер становив "особливий інтерес", оскільки він часто використовується російськими опозиціонерами та активістами.


У той же час з'явилася реакція Трампа на опубліковану інформацію. Новообраний президент США назвав новину "фейком" і "політичним полюванням на відьом".




Як повідомляв ONLINE.UA, політики з Центральної та Східної Європи звернулися до новообраного президента США Дональда Трампа із закликом відмовитися від зближення з президентом Росії Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?