У Нацгвардії прийняли рішення щодо медсестри, захопленої бойовиками ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

У Нацгвардії прийняли рішення щодо медсестри, захопленої бойовиками ДНР

У Нацгвардії прийняли рішення щодо медсестри, захопленої бойовиками ДНР
Джерело:  ngu.gov.ua

У Національній гвардії України прокоментували інцидент з жінкою-медиком, нібито затриманою бойовиками ДНР, а також повідомили про її звільнення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацгвардії України.
"Офіційно повідомляємо, що медична сестра медичного пункту військової частини 3057 не прийшла на роботу. Вжиті заходи щодо розшуку даної особи результату не дали. 08.01.2017 року командуванню військової частини 3057 надійшло повідомлення від її сина, який живе в м. Донецьк про те, що вона була затримана «поліцією» так званої ДНР", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Привозитиме вуха полонених заради планів Путіна? Жорсткий прогноз щодо Савченко
У Нацгвардії відзначили, що затримана бойовиками ДНР жінка не була військовослужбовцем НГУ, а працювала медсестрою (цивільним службовцем) в медичному пункті військової частини. Доступу до державної і військової таємниці за характером виконання своїх обов'язків вона не мала.
"Зараз у військовій частині проведено службове розслідування за цим випадком. Громадянка звільнена у зв'язку з порушенням вимог трудової дисципліни", - заявили у відомстві.
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні народний депутат Надія Савченко оприлюднила списки українських бранців, які утримуються бойовиками ДНР і ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?