Ударять по громадянах: в мережі висміяли заяву Кремля щодо санкцій США
Категорія
Світ
Дата публікації

Ударять по громадянах: в мережі висміяли заяву Кремля щодо санкцій США

Ударять по громадянах: в мережі висміяли заяву Кремля щодо санкцій США

Нові жорсткі санкції проти енергетичного сектора Росії, закон про які напередодні був внесений до Конгресу США, вдарять по глобальній економіці, але в Кремлі готують механізми компенсації російських втрат.
Про це заявив Дмитро Пєсков, прес-секретар президента РФ Володимира Путіна, передає ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
"Вони (санкції) завдадуть додаткової шкоди, причому не тільки двостороннім відносинам, а й, я думаю, навіть в плані глобальної економіки і глобального енергоринку. Безумовно, можливі певні негативні наслідки і для нашої країни", - визнав він.
Також Пєсков запевнив, що російська економіка за останні два роки довела, "що досить впевнено стоїть на ногах, що це дуже гнучка і дуже сильна система з неабияким запасом міцності".
Читайте також: Пу тіна запідозрили в дачі хабара Трампу: з'явилася детальна схема
"Немає ніякого сумніву, що сама система, сам сектор цієї економіки - він знайде відповідні компенсаційні заходи для того, щоб мінімізувати будь-який можливий збиток від таких дій, якщо це буде реалізовано", - розповів путінський спікер.
Тим часом у соцмережах висунули саркастичні припущення про "механізми компенсації", від яких постраждають пересічні росіяни.









Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в американський Конгрес був внесений законопроект про нові жорсткі санкції проти Росії у відповідь на російські кібератаки під час президентських виборів в США, який в мережі назвали "чорною міткою" для Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?