Рабінович вважає, що під виглядом е-декларування в Україні намагаються легалізувати награбоване
Категорія
Політика
Дата публікації

Рабінович вважає, що під виглядом е-декларування в Україні намагаються легалізувати награбоване

Рабінович вважає, що під виглядом е-декларування в Україні намагаються легалізувати награбоване
Джерело:  rbc.ua

Під виглядом е-декларування в Україні політики намагаються легалізувати награбоване.
Таку думку висловив народний депутат України, голова підкомітету Верховної Ради з прав людини і лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович, пише РБК-Україна.
На думку політика, замість е-декларування, фактично, відбулася легалізація надприбутків урядовців, депутатів, суддів, прокурорів, "які, ні дня не працюючи в бізнесі, задекларували мільйони готівки і тисячі об'єктів елітної нерухомості і дорогого транспорту".
"При цьому правоохоронні органи нічого не збираються робити, щоб реально розслідувати джерела отримання чиновниками надприбутків. Про декларації всі скоро забудуть, або навіть вже забули, - і що це, як не легалізація накраденого?", - запитав Рабінович.
Він упевнений, що процес електронного декларування в Україні не дає результатів в боротьбі з корупцією, оскільки фактично не притягує чиновників до відповідальності.
"Влада просто констатувала, що у нас країна такого, що відбувся, бандитського капіталізму. Всі знову закрили очі - і не бачать, як у якогось дрібного прокурора або голови райадміністрації по 18 квартир і по 20 автомобілів, та ще й пару сотень гектарів земельки з будинками. Тож якщо скласти суму з їх зарплат за 100 років - і то такого не купиш. І що ж це тоді? Відповім: це банда, яка зробила зі злодіїв і корупціонерів "чесних" за принципом: свій свого не видасть", - заявив лідер політсили.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?