Полякова ледь не загинула на сцені: співачка розповіла про інцидент
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Полякова ледь не загинула на сцені: співачка розповіла про інцидент

Полякова ледь не загинула на сцені: співачка розповіла про інцидент
Джерело:  Сьогодні

Знаменита українська Суперблондинка співачка Ольга Полякова розповіла, як ледь не загинула на одному зі своїх концертів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на програму "Ранок з Україною".
Про нещасний випадок артистка розповіла в ефірі ранкового шоу телеканалу "Україна".
Полякова зізналася, як кокошник, який вона вважає "фішкою" свого сценічного образу, ледь не вбив її.
Читайте також: Оля Полякова публічно присоромила Лорак: опубліковано фото
"Кокошник зробив мене популярною. Але одного разу він зіграв зі мною злий жарт. Під час концерту на моєму кокошнику запалали свічки і "тіло" феєрверку. Все почало плавитися і капати прямо на мій одяг. Костюм почав горіти", - розповіла співачка.
В результаті загоряння головного убору Полякова отримала серйозні травми.
«Мої помічниці тут же кинулися мене рятувати, гасити вогонь. Тоді я болю не відчувала, адже я артист і, в першу чергу, повинна думати про своїх шанувальників, про те, що я на сцені. І тільки після виступу я виявила на своїй шкірі опіки. Навіть шрами залишилися", - зазначила вона.
Нагадаємо, раніше Полякова розповіла, чому почала носити кокошник, і що тепер намагається відмовитися від знаменитого головного убору, позаяк він асоціюється з Росією.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Оля Полякова викрила російського виконавця Філіпа Кіркорова в плагіаті її сценічного головного убору - кокошника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?