Винна не тільки Росія: Трамп продовжив вигороджувати Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Винна не тільки Росія: Трамп продовжив вигороджувати Путіна

Винна не тільки Росія: Трамп продовжив вигороджувати Путіна
Джерело:  online.ua

Новообраний президент США Дональд Трамп стверджує, що хакерські атаки відносно Штатів здійснювала не тільки очолювана Володимиром Путіним Росія, але й інші країни, зокрема, Китай.
Про це він сказав під час своєї прес-конференції, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "112 Україна".
"Я не обговорював це з главами розвідки. Я вважаю, що це безчестя, що інформація на кшталт цієї вийшла. Я читав цю інформацію, це все підробка, цього не траплялося. Ця інформація надійшла від наших опонентів. Це була група опонентів, хворих людей, вони зібрали всю цю маячню. Я думаю, що це Росія, але ще мені здається, що ми були зламані іншими державами, іншими людьми ... Ймовірно, це був Китай. У нас багато хакерських атак, і одне з того, що зробимо, - ми маємо один з найкращих комп'ютерних умів у світі. Ми зберемо цих людей і зберемо захист від хакерських атак", - сказав Трамп.
Читайте також: Компромат Кремля на Трампа: у Путіна спробували виправдатися
Як повідомляв ONLINE.UA, на цій же прес-конференції Трамп заявив, що симпатія лідера РФ Володимира Путіна до нього - це безумовний плюс, однак в разі необхідності Трамп буде з ним жорстким.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?