Трамп уже "помстився" за компромат на себе: з'явилося відео з прес-конференції
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп уже "помстився" за компромат на себе: з'явилося відео з прес-конференції

Трамп уже "помстився" за компромат на себе: з'явилося відео з прес-конференції
Джерело:  online.ua

Новообраний президент США Дональд Трамп під час своєї прес-конференції відмовився відповідати на запитання журналістів CNN і Buzzfeed, які раніше  оприлюднили компромат на нього.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube.
Нагадаємо, раніше стало відомо, що "російські агенти" нібито зібрали компрометуючу особисту і фінансову інформацію про новообраного президента США Дональда Трампа. У разі, якщо у Росії дійсно є "компрометуюча особиста і фінансова інформація" на обраного президента США Дональда Трампа, а його штаб до виборів підтримував безпосередній контакт із росіянами,  президентство політика може завершитися, не розпочавшись, прогнозують західні ЗМІ.
"Я не дам вам задати питання. Ви - фейкові новини", - заявив новообраний президент Трамп, коли журналіст CNN звернувся до нього під час виступу.
Трамп також проігнорував питання журналістів про те, чи контактував він або хтось із його штабу з Росією під час передвиборної кампанії. Коли пролунало запитання, він пішов із залу, де проходила прес-конференція.


Як повідомляв ONLINE.UA, Трамп стверджує, що хакерські атаки відносно Штатів здійснювала не тільки очолювана Володимиром Путіним Росія, але й інші країни, зокрема, Китай.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?