Вбивство адвоката ГРУшників: у поліції спростували гучну новину
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство адвоката ГРУшників: у поліції спростували гучну новину

Вбивство адвоката ГРУшників: у поліції спростували гучну новину
Джерело:  interfax.com.ua

Нацполіція в Одеській області спростувала інформацію про нібито  знайдене в Одесі тіло Сергія Федосенка, який є головним свідком у справі про вбивство адвоката ГРУшників Юрія Грабовського.
Про це сказала керівник прес-служби відомства Олена Войтенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс-Україна".
За словами Войтенко, тіло, про яке повідомила адвокат Оксана Соколовська, було знайдено в Малиновському районі Одеси задовго до того, як Федосенко перестав виходити на зв'язок.
"Мова йде не про дні і не про тижні, а про місяці", - підкреслила представник Нацполіціі.
Вона додала, що в розпорядженні правоохоронців є зразки тканин, і вони готові провести відповідну експертизу за участю матері Федосенка, однак вона поки не дала на це згоди. Адвокат Соколовська, за даними Войтенко, проводила впізнання по фотографії.
Як повідомляв ONLINE.UA, адвоката Юрія Грабовського, який захищав одного з російських ГРУшника Євгена Єрофєєва, знайшли мертвим 25 березня 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?