У Плотницького критичні дні: в мережі показали фото наступника ватажка ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

У Плотницького критичні дні: в мережі показали фото наступника ватажка ЛНР

У Плотницького критичні дні: в мережі показали фото наступника ватажка ЛНР
Джерело:  online.ua

Журналіст Сергій Іванов опублікував фотографію ймовірного наступника ватажка так званої ЛНР  Ігора Плотницького.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Іванова.


«Дехто Сергій Козлов. За інформацією, що надійшла, найбільш вірогідний наступник Плотницького, який зараз переживає критичні дні, пов'язані з розслідуванням в РФ розкрадань російської гуманітарної допомоги, а також ряду замовних вбивств», - написав Іванов.


«Що нам відомо про Козлова, крім того, що вже сказало його прізвище? Відставний військовий, працював в управлінні МНС прикордонного Краснодонського району, потім кілька років трудився на підприємстві (раптово) пана Григоришина ТОВ "ЛЕО". Коли прийшла "російська весна", хлопцеві поперло. Був начальником штабу батальйону "Зоря" і начальником штабу "народної міліції», - продовжив журналіст.


Читайте також:  Одного з ватажків бойовиків ЛНР жорстоко вбили: з'явилися жахливі подробиці


«В даний час займає пост голови" Ради Міністрів ЛНР ", дуже до речі звільнився в результаті трагікомічного  суїцида Геннадія Ципкалова, по тлінному тілу якого, як кажуть очевидці, під час написання передсмертної записки кілька разів проїхав асфальтоукладальник», - продовжив Іванов.


«З нетерпінням чекаю призначення Сергія Івановича гауляйтером. Хоча б для того, щоб мати повне право написати: "Глава Козлов", - поіронізував журналіст.



При цьому в мережі тут же відреагували на пост низкою їдких жартів.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в окупованому Луганську намагалися вбити Андрія Патрушева - ватажка банди "Зоря" і соратника ватажка бойовиків так званої ЛНР Ігоря Плотницького.


Нагадаємо,  блогер і журналіст Денис Казанський в інтерв'ю в студії ONLINE.UA висловив припущення, що в Кремлі готують заміну ватажкові луганських сепаратистів Ігорю Плотницькому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?