Кривавий інцидент у київському СІЗО: стало відомо, що загрожує ув'язненим
Категорія
Події
Дата публікації

Кривавий інцидент у київському СІЗО: стало відомо, що загрожує ув'язненим

Кривавий інцидент у київському СІЗО: стало відомо, що загрожує ув'язненим
Джерело:  interfax.com.ua

За фактом інциденту між правоохоронцями і "торнадівцями", які утримуються в Лук'янівському СІЗО, відкрито кримінальне провадження за статтею про опір працівникові правоохоронного органу, яке загрожує винуватцям штрафом, арештом або обмеженням волі.
Про це сказала прес-секретар ГУ Нацполіції в Києві Оксана Блищик, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
"Щодо тих подій, які відбулися в Лук'янівському СІЗО, поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 342", - сказала Блищик.
При цьому вона підкреслила, що під час інциденту поліцейські працювали виключно за межами території СІЗО, оскільки ізолятор входить в сферу відповідальності Міністерства юстиції України.
Читайте також: Москаль вирішив довести, що бійців "Торнадо" судять заслужено: опублікований документ
Відзначимо, що, згідно з КПК України, опір представникові влади під час виконання ним службових обов'язків карається штрафом до 70 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17 грн) або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що інцидент між правоохоронцями і "торнадівцями", які утримуються в Лук'янівському СІЗО, стався після того, як в ізоляторі посилили умови утримання бійців розформованої роти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?