У США вже заходилися скасовувати найважливіші закони Обами
Категорія
Світ
Дата публікації

У США вже заходилися скасовувати найважливіші закони Обами

У США вже заходилися скасовувати найважливіші закони Обами
Джерело:  online.ua

Сенат США зробив перший крок для скасування важливої реформи президента Барака Обами, який йде, - реформи охорони здоров'я, відомої як Obamacare.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна", який цитує Associated Press.
Сенатори проголосували за ухвалення резолюції щодо бюджету, яка запустить процес скасування закону Affordable Care Act.
Резолюція була ухвалена співвідношенням голосів 51 на 48. Після цього в профільних комітетах почнеться підготовка законопроектів, необхідних для скасування реформи і переходу до нової системи.

Читайте також: Прес -конференція Трампа: з'явилося повне відео
Раніше обраний президент США Дональд Трамп назвав скасування реформи охорони здоров'я Барака Обами своїм першим кроком на посаді глави держави.
Нагадаємо, основна мета Obamacare - зробити медичне страхування більш якісним і доступним. Реформа передбачала обов'язкове медичне страхування для всіх громадян і підприємців c більш ніж 50 робітниками, а також штрафи для порушників. Американці з високим рівнем доходів стали платити додатковий податок на страхування. Obamacare навіть хотіли взяти за основу в Україні.
Як повідомляв ONLINE.UA, ще в листопаді обраний президент США Дональд Трамп оголосив про свої плани на перші 100 днів президентства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?