Мін'юст прокоментував гучний інцидент в київському СІЗО
Категорія
Події
Дата публікації

Мін'юст прокоментував гучний інцидент в київському СІЗО

Мін'юст прокоментував гучний інцидент в київському СІЗО
Джерело:  interfax.com.ua

Міністерство юстиції України спростовує інформацію про напад колишніх бійців спецроти "Торнадо" на співробітників Лук'янівського СІЗО в Києві.
Про це заявив заступник міністра юстиції України Денис Чернишов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
"Не було ніяких нападів на співробітників СІЗО, не було ніяких агресивних дій з боку "торнадівців", - заявив Черниш.
За його словами, 11 січня підслідні "торнадівці" були доставлені в СІЗО, один з них почав висловлювати своє невдоволення ходом слідства, після чого відрізав собі частину вуха. Після інциденту «торнадівець» був доставлений в лікарню, де йому пришили вухо, після чого знову доставили в СІЗО.

Читайте також: Москаль вирішив довести, що бійців "Торнадо" судять заслужено: опублікований документ
«Після цього підслідних розподілили по камерах і станом на зараз ситуація під контролем, стан "торнадівця" задовільний», - запевнив Черниш.
Він додав, що поліція розслідує кримінальне провадження в зв'язку з цим інцидентом.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше народний депутат Ігор Мосійчук заявив, що в Лук'янівському СІЗО стався бунт колишніх бійців «Торнадо», викликаний посиленням режиму їх утримання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?