У США назвали кращий автомобіль 2016 року: опубліковано фото
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

У США назвали кращий автомобіль 2016 року: опубліковано фото

У США назвали кращий автомобіль 2016 року: опубліковано фото
Джерело:  Auto.Mail.Ru

У Детройті названо кращий автомобіль 2016 року за версією журі Північноамериканського міжнародного автосалону.
Як повідомляє ONLINE.UA, автомобілем року став електромобіль Chevrolet Bolt, створений концерном General Motors.
Chevrolet Bolt впевнено випередив інших претендентів на перемогу в цій номінації. Автомобіль отримав 364 бали, більше ніж утричі випередивши Hyundai Genesis G90 (105 балів) і Volvo S90 (101 бал).
"Коли ми починали будувати цей автомобіль, у нас не було відповідей. Інженери "виклалися на всі сто", створюючи цей електрокар", - сказав представник General Motors Марк Реусс.

Дивіться: Skoda представила оновлені версії Octavia: опубліковані фото і відео



Chevrolet Bolt - це перший масовий електрокар General Motors. Автомобіль здатний проїхати без підзарядки 238 миль (383 кілометри). Вартість електрокара стартує від $30 тисяч.



Відзначимо, що Сhevrolet Bolt раніше перемагав в інших номінаціях. Так в листопаді електрокар удостоївся звання "Зелений автомобіль року", а в грудні став переможцем премії Motor Trend Car на автосалоні в Лос-Анджелесі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?