Порошенко жорстко проїхався по Саакашвілі: екс-губернатор їдко відповів
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко жорстко проїхався по Саакашвілі: екс-губернатор їдко відповів

Порошенко жорстко проїхався по Саакашвілі: екс-губернатор їдко відповів
Джерело:  Думська

Президент України Петро Порошенко, представляючи нового главу Одеської ОДА Максима Степанова, розкритикував його попередника Міхеїла Саакашвілі, на що останній також відповів дошкульно.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Думскую".
За словами глави держави, Одеська область відстає практично за всіма показниками, всі реформи і експерименти тут були провалені. Колишній керівник ОДА займався в основному самопіаром, стверджує Порошенко.
За словами президента, в 2016-му році Одеська область була другою за обсягом фінансування доріг в країні, проте гроші витрачалися не за призначенням, було провалено ряд тендерів. При цьому, за його словами, за вартістю будівництва і ремонту доріг Одеська область - одна з найдорожчих.
"В решті України дороги будують дешевше", - сказав президент.
Порошенко також проїхався по спільній роботі Саакашвілі і начальниці Одеської митниці Марушевської, яка є його соратницею, а також висловив обурення постійним перенесенням здачі нового одеського аеропорту і наполіг на початку будівництва нової злітно-посадкової смуги.

Читайте також: Порошенко жорстко осмикнув одеського чиновника: з'явилося відео
Також президента обурює робота центру адмінпослуг в області.
"Скрізь ці центри працюють, працюють спокійно, без скандалів і істерик. Скрізь, крім Одеси. Це навіть не рівень губернатора, максимум мера чи голови РДА", - сказав Порошенко.
У свою чергу, Саакашвілі у відповідь на це заявив, що Порошенко бреше, оскільки злиться на нього через перекриті ним фінансові потоки, які йшли президенту "в кишеню".
"Президент України бреше, тому що він прекрасно розуміє, що те, що він говорить, - це неправда. Він говорить не про ті гроші, які повинні були надійти до бюджету, він говорить про ті гроші, які повинні були йому в кишеню надійти з Одеської митниці, які під час мого керівництва (областю - ред) не надходили", - сказав Саакашвілі.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент Петро Порошенко звільнив голову Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі, який 7 листопада заявив про свою відставку з займаної посади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?