Трамп виступив із гучною заявою про компромат і розвідку США
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп виступив із гучною заявою про компромат і розвідку США

Трамп виступив із гучною заявою про компромат і розвідку США
Джерело:  online.ua

Новообраний президент США Дональд Трамп заявив, що Національна розвідка вивчила опублікований в ЗМІ доповідь про нібито наявний у Росії компромат на нього і визнала його помилковим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Трампа.
Нагадаємо, раніше стало відомо, що "російські агенти" нібито зібрали компрометуючу особисту і фінансову інформацію про новообраного президента США Дональда Трампа. У разі, якщо у Росії дійсно є "така, що компрометує, особиста і фінансова інформація" на обраного президента США Дональда Трампа, а його штаб до виборів підтримував безпосередній контакт з росіянами, президентство політика може завершитися, не розпочавшись, прогнозують західні ЗМІ.
Трамп посилається на слова голови Національної розвідки США Джеймса Клеппера, який нібито назвав наведену в скандальній доповіді інформацію "помилковою і придуманою".

Читайте також: Якщо треба - буду жорстким: Трамп розповів, як поведеться з Путіним
Раніше і сам Клеппер повідомив журналістам, що обговорив цю тему з Трампом. Однак в офіційній заяві голови Національної розвідки США, в якій він переказав розмову з обраним президентом, таких виразів не було. У заяві Клеппера говорилося, що він сумнівається в причетності розвідслужб до підготовки і публікації доповіді. Він визнавав, що у його відомства немає підстав довіряти наведеній в документі інформації, але прямо не називав його брехнею.




Як повідомляв ONLINE.UA, Трамп під час своєї прес-конференції 11 січня відмовився відповідати на запитання журналістів CNN і Buzzfeed, які раніше оприлюднили компромат на нього.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?