Глава Донецької області зробив гучну заяву на адресу Ахметова
Категорія
Події
Дата публікації

Глава Донецької області зробив гучну заяву на адресу Ахметова

Глава Донецької області зробив гучну заяву на адресу Ахметова
Джерело:  online.ua

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський пообіцяв "проблеми" компанії ДТЕК і її акціонерові, олігархові Рінату Ахметову через втручання в створення об'єднаних громад в регіоні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Остров".
"Є ДТЕК, який, на жаль, почав власну політику. Я попереджав власників ДТЕК - займайтеся господарською діяльністю, не лізьте в політику», - заявив Жебрівський на прес-конференції в Краматорську 12 січня.
«На жаль, є один з представників ДТЕК, яка чомусь вирішила, що під ДТЕК буде сформована велика Добропільська громада. Не допущу цього всього", - додав Жебрівський.
"Буде те, що на користь людям, - наближення адміністративних послуг. Звертаюся до пана Тищенка і головного акціонера (Ахметову - Ред.) - Якщо їх співробітниця буде втручатися в політику, вони матимуть великі проблеми", - додав губернатор.

Читайте також: Глава Донецької області зробив гучну заяву щодо "особливого статусу"
За його словами, ДТЕК разом з мером Добропілля Андрієм Аксьоновим виступають за створення об'єднаної територіальної громади з адміністративним центром у Добропіллі та "почали нагинати людей з приводу великого єдиного Добропілля".
"Цього не буде. Матимуть проблеми і Аксьонов, і ДТЕК. Є розмежування: політика, будь ласка, до Верховної Ради, в партію і - вперед, займайтеся політикою. Бізнес в політику не лізе. Це ключове питання», - підкреслив Жебрівський.
«Я дуже прошу акціонера задуматися і звернути увагу на ту розмову, яку неодноразово з ним мали: бізнес - окремо, політика - окремо", - додав губернатор.
Як повідомляв ONLINE.UA, в листопаді Жебрівський заявляв, що на повне відновлення інфраструктури Донбасу необхідно понад 20 мільярдів доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?