Прогноз погоди на вихідні дні в Україні - 14-15 січня
Категорія
Україна
Дата публікації

Прогноз погоди на вихідні дні в Україні - 14-15 січня

Прогноз погоди на вихідні дні в Україні - 14-15 січня
Джерело:  online.ua

На вихідних, 14-15 січня, в Україні очікується мокрий сніг


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Гідрометцентр.


В суботу, 14 січня, в більшості областей очікується мокрий сніг. На півдні, півночі і сході вітер південний, на заході - західний 7-12м/с.
Вдень на заході України температура очікується від 0 до +2С°, на півночі і сході - від 0 до +3С°, на півдні - від +3 до +7С°. Температура вночі на заході складе від -1 до -3С°, на півночі - від 0 до -5С°, на сході - від -5 до -8С°, на півдні - від -2 до +1С°.


В суботу в столиці України очікується мокрий сніг з дощем, температура вдень від +1 до +3С°, вночі від 0 до -2С°.



У неділю, 15 січня, на сході очікується мокрий сніг з дощем, в останній частині країни без істотних опадів. На заході і півночі вітер західний, на сході - південно-західний, на півдні - північний 5-10м/с.
Вдень на заході України температура очікується від -1 до -3С°, на півночі - від 0 до -2С°, на сході - від -2 до +3С°, на півдні - від +1 до +4С°. Температура вночі на заході складе від -5 до -13С°, на півночі - від 0 до -6С°, на сході - від 0 до -2С°, на півдні - від -2 до +1С°.


У неділю в столиці України опадів не очікується, температура вдень від 0 до -2С°, вночі від 0 до -2С°.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?