Втеча одіозного сепаратиста з України: з'явилися гучні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Втеча одіозного сепаратиста з України: з'явилися гучні подробиці

Втеча одіозного сепаратиста з України: з'явилися гучні подробиці
Джерело:  Наші гроші

Стало відомо, що екс-депутат Луганської облради від Партії регіонів  Арсен Клінчаєв, який фінансував здачу Луганська бойовикам, в серпні 2016 року подарував мінімум одну свою київську квартиру такій собі Лілії Тертичній.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Наші гроші.
Як свідчать дані Держреєстру речових прав на нерухоме майно, в серпні 2016 року Лілія Тертична за договором дарування отримала від Арсена Клінчаєва двокімнатну квартиру в Києві площею 44 кв м, яка знаходиться на вул. Кіквідзе 13, а. Подібні квартири продаються по $50 тис.
За інформацією блогера Всеволода Філімоненко, Лілія Тертична є тіткою слідчого СБУ, який розслідував кримінальне провадження щодо Клінчаєва. Прізвище слідчого блогер не називає.
Читайте також: Як прихильники Росії захоплювали Донбас: з'явився новий гучний компромат
Раніше  в СБУ розповіли, як в серпні 2016 роки (якраз напередодні Тертична отримала в подарунок квартиру), підслідний Клінчаєв зміг покинути Україну і виїхати в Росію. Сталося це через те, що у сепаратиста закінчився термін дії запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, а новий йому не продовжили. За даними Філімоненко, саме за таку послугу слідчого його родичка отримала нерухомість.
Крім того, 4 серпня 2016 року, тобто в день отримання квартири на вул. Кіквідзе 13, а, Лілія Тертична за договорами дарування стала володаркою ще трьох квартир в Києві: на вул. Кіквідзе, 30 (38 кв м), на проспекті Перемоги, 7б (29 кв м) та на вул. професора Підвисоцького, 18 (45 кв м), які разом можуть коштувати $150 тис. За даними Філімоменко, ці три квартири раніше теж належали Клінчаєвим, але поки відповідна інформація відсутня в майновому реєстрі.
Нагадаємо, у вересні 2016 року в інтерв'ю ONLINE.UA відомий український блогер Сергій Іванов розповів, що одіозний луганський сепаратист  Арсен Клінчаєв зміг без перешкод з боку СБУ та інших силовиків виїхати в Росію, де виявився на ефірі лідера ЛДПР Володимира Жириновського.
Більше  читайте тут: Хвалилися валізами грошей від Путіна: хто і як почав війну на Донбасі.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?