Фрагмент людської кістки: з'явилися нові подробиці вивезення в ЄС доказів по MH17
Категорія
Події
Дата публікації

Фрагмент людської кістки: з'явилися нові подробиці вивезення в ЄС доказів по MH17

Фрагмент людської кістки: з'явилися нові подробиці вивезення в ЄС доказів по MH17
Джерело:  online.ua

Прокуратура Нідерландів серед  матеріалів по катастрофі MH17 на Донбасі, вилучених у журналіста Майкла Спеккерса,  виявила в тому числі останки жертви авіакатастрофи, що підтвердив тест ДНК.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт прокуратури Нідердандів.


Відзначимо, 9 січня поліція Нідерландів затримала в аеропорту "Скіпхол" нідерландського журналіста Мікеля Спеккерса, що перевозив уламки літака рейсу МН17, а також людські останки, які він знайшов на місці катастрофи лайнера на Донбасі.


У повідомленні прокуратури Нідерландів відзначається, що матеріали, вилучені у журналіста Майкла Спеккерса, являти собою не можуть будь-якої користі для кримінального розслідування.


Читайте також:  Росії варто хвилюватися: Малайзія зробила жорстку заяву щодо загибелі MH17


У той же час в ході дослідження з'ясувалося, що один з вилучених у Спеккерса предметів - фрагмент кістки людини.


Тест на ДНК показав, що це останки пасажира MH17, особистість якого встановили ще в 2014 році. Прокуратура повідомила про це найближчим родичам загиблого.


У Спеккерса вилучили також фото- та відеоматеріали.


Как сообщал ONLINE.UA,  поліція Нідерландів затримала в аеропорту "Скіпхол" нідерландського журналіста Мікеля Спеккерса, що перевозив уламки літака рейсу МН17, а також можливі людські останки, які він знайшов на місці катастрофи лайнера на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?