Під Маріуполем два загони бойовиків пішли в атаку: стали відомі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Під Маріуполем два загони бойовиків пішли в атаку: стали відомі подробиці

Під Маріуполем два загони бойовиків пішли в атаку: стали відомі подробиці
Джерело:  online.ua

На Маріупольському напрямку в зоні АТО сталося два бойових зіткнення, втрат серед українських військовослужбовців немає, при цьому бійцям АТО вдалося відбити дві атаки ворожих диверсійно-розвідувальних груп.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО в Facebook.


«13 січня о 21.07 в напрямку населеного пункту Трудовське бойовики обстріляли позиції українських підрозділів з великокаліберного кулемета і АГС. Всього було зафіксовано вісім розривів. Під прикриттям вогню в бік українських військових вийшла ворожа ДРГ складом до семи осіб, але під натиском вогню наших воїнів бойовики змушені були відійти», - сказано в повідомленні.


«Уже через кілька хвилин українські спостерігачі виявили черговий вихід ДРГ противника. Командування українських сил прийняло рішення про блокування диверсантів силами резервних груп, в ході чого відбулося зіткнення з групою незаконних збройних формувань», - продовжили в штабі АТО.


Читайте також:  Бойовики ДНР зробили заяву про загиблих бійців АТО


Відзначається, що один з бойовиків отримав важке поранення, яке виявилося несумісним з життям.


«Решта ворожих диверсантів пішли в невідомому напрямку. Тіло загиблого бойовика евакуйовано силами українських військових. При ньому виявлено документи, що підтверджують його причетність до незаконного збройного формування», - також повідомили в штабі АТО.


«У цей же день в 21.07 в напрямку населеного пункту Петрівське був здійснений вихід ДРГ противника. За три хвилини розвідувальна група противника чисельністю п'ять чоловік почала обстріл українських позицій. Після її наближення на дистанцію ефективного вогневого ураження по диверсантам противника був відкритий вогонь із стрілецької зброї», - повідомили в штабі.


Також зазначається, що внаслідок прицільного вогню з боку українських підрозділів розвідувальна група противника відійшла в напрямку населеного пункту Петрівське.


Бойовики зазнали втрат.


«Серед українських військовослужбовців втрат немає», - сказано в повідомленні штабу АТО.



Як повідомляв ONLINE.UA,  13 січня Військово-Морські Сили України назвали імена трьох українських військових, які загинули в зоні АТО на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?